Dr. Nela Sršen

Je vrhunska zdravnica in kirurginja, ki je svoje življenje posvetila rakavim bolnikom. Na človeka gleda holistično in vrača vero v življenje bolnikom, od katerih so vsi dvignili roke. Z nami bo delila svoje poglede, znanje, izkušnje, neskončno milino in toplino, s katero rešuje življenja. Najbolj jo poznamo po njeni knjigi Rak na duši. Občudujem jo, v prenatrpanem urniku je našla čas, se pripeljala iz daljne Padove na moj hrib samo zato, da deli, širi znanje in zavedanje, da je zdravje vrednota, vredna najglobljih vpogledov.

Dr. Ivica Flis

Je specialistka rehabilitacijske in fizikalne medicine, ki je svoje znanje izpopolnjevala tudi na alternativnih področjih akupunkture, ajurvedske medicine, ves čas v koraku in povezana z najnovejšimi dognanji na področju revitalizacije, regeneracije, nadomestne hormonske terapije , medicine po meri človeka. Pred leti je bila izbrana za najboljšo zdravnico leta, njena človeška širina napoveduje nove čase vsem medicinam. Da se povežejo v edinem cilju, za dobro človeka. Kako doživlja zdravje, kako pomembna je preventiva, zmote in resnice o najbolj znanih boleznih, ki pestijo današnjega človeka...o vsem tem bo tekla beseda.

Dr. Vesna Tlaker

Vesna je specialistka dermatovenerologije in estetske medicine, ki nam bo zaupala vse o težavah našega največjega organa - kože. Rušili bomo tabuje, ki se tičejo 'novodobnega' pomlajevanja, kako gledati na orodja sodobne medicine, zakaj ne moremo sprejeti sprememb in kaj v resnici pomenijo gube, starost... In ja, pogovarjali sva se tudi o botoxu. Poglejmo to občutljivo temo iz različnih strani, brez obsojanja. Razširimo obzorja in poiščimo svojo mero !

Dr. Dejan Jarič

Dejan je specialist napredne psihoterapije, katerega vodilo je spreminjati človekova najgloblja omejujoča prepričanja o sebi in svetu in spremeniti svoje življenje na bolje. Z njim bomo odkrivali in spreminjali svojo globino, svojo podzavest zato, da bomo svoje življenje znali obrniti na bolje.
Dejan me je presenetil s svojim velikim in poglobljenim znanjem o nastanku bolezni, kako odkrivati vzroke. Njegovo mlado pot klasičnega zdravnika so upogibala izločevanja. Dejan je izbral svojo pot, ki povezuje tradicijo z najnovejšimi odkritji na področju kvantne fizike, področja, ki ga raziskujejo znana imena, ki pa še vedno niso priznana kot znanstvena. Poglejmo v to širino, odločitev je v vsakem primeru samo naša !

Stopi na oder svojega življenja in postani Zvezda, tudi ti!

Pojdi z mano na 4-mesečno potovanje!
To ni televizija, to je spletna UČILNICA ŽIVLJENJA!
Spoznaj sebe v novi luči skozi zgodbe, ki jih pripovedujejo moji gostje!

Zvezdina skrivnost

Je 4-mesečni program, ki celostno zajema življenje, zdravje in odnose.

Počutje

Odkrivali bomo skrivnosti zdravja, kaj je zdravje, kje se začne bolezen, kako ohraniti zdravje, kako razumeti bolezen, kako razumeti in slišati telo, njegove zapise, spomine in moči samozdravljenja. Pogovarjali se bomo o različnih načnih negovanja telesa, o različnih načinih prehranjevanja, gibanja in kako poskrbeti, da nam bo naše zdravje služilo še dolga leta.

Preveri več

Odnosi

Odkrivali bomo skrivnosti odnosa do samega sebe, koliko se v resnici poznamo in kako pomembna je ljubezen do sebe. V kaksnih odnosih živimo s svojimi starši, kaj nam pripovedujejo odnosi z našimi otroci. Kakšne ljubezni živimo in kaj se o ljubezni lahko še naučimo. Kako blizu ali daleč sta si ženska in moški iz moške in ženske perspektive in o pravljicah, iz katerih so zrasla naša prepričanja kaj je prav in kaj ni prav v odnosih. Kaj so temelji zdravih odnosov, so to vrednote ? Katere vrednote ? Kako vplivajo na nas besede hvala, prosim te, odpusti mi, žal mi je, rad-a te imam ?

Preveri več

Ezoterika

Ustvarjalnost, umetnost, energija, vibracija, zvezde, svoboda duha so mogočne poti (jaz jim pravim avtoceste) do pristnega življenja, do iskre življenja. Odkrivali bomo skrivnost umetnosti življenja, spraševali bomo zvezde in iskali tisto višje, širše, nerazumljivo, ki zatrepeta v srcu, ki nam naježi kožo in pošlje znake, da hodimo po (za nas) pravih poteh. Spoznavali bomo delčke novih - starih znanj in dobe, ki neminovno prihaja. Ki nam je, v mnogih niansah še nerazumljiva, ki vanjo z razumom dvomimo, pa vendar vemo, da je. Ki je človesko hrepenje po povezanosti.

Preveri več

Tačke

Ker smo nepreklicno povezani z naravo, ker nas na vseh naših poteh spremljajo rože, drevesa, živali, imajo v mojem programu tudi one svoje poglavje. Tudi one bodo spregovorile. Narava in živali so tista vez, ki nas brez filtrov prepričanj povezujejo z našim bistvom, ki je ljubezen. Razumeti njihova življenja pomeni spoštovati sleherno živo bitje, ki nam pomga na vseh poteh, tudi tam, kjer smo v resnici slepi.

Preveri več

Iz vsebine

#Ezoterika

Shana Flogie - vse o astrologiji in vplivu planetov na naše življenje

Je predavateljica in ustanoviteljica MyChi templja za telo dušo in duha ter soustanoviteljica šole za ženske Younique. Shana raziskuje, kako lahko z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svoje...

#Počutje

Dr. Ivica Flis: Pasti industrijsko pridelane hrane in pozitivni učinki paleo diete

Dr. Ivica Flis Je specialistka rehabilitacijske in fizikalne medicine, ki je svoje znanje izpopolnjevala tudi na alternativnih področjih akupunkture, ajurvedske medicine, ves čas v koraku povezana z najnovejšimi dognanji na področju revitalizacije, r...

#Odnosi

Maj Klemenc, Zvezdana Mlakar in Vesna Milek odkrito in iskreno o odnosu mati - sin

Maj predstavlja generacijo mladih moških pri tridesetih. Je oče 8-letne hčerke. Razvezan. Prehodil je pot problematičnega najstnika, ki se je odločil odrasti pri tridesetih. V velikem intervjuju z Zvezdano odkrivata skrivnosti odnosa mati - sin, odp...

Mnenja

Ne trofijo vsi starši tako dobro otrokovega imena (Zvezdana)!

Bojan

Draga Zvezdana, morda se ne zavedaš, kako se tvoja bit čudovito razvija v pravo smer. Tako močna postajaš, da kar puhaš naokrog s svojo mogočno energijo. In ta tvoja energija leže v nas, ki te spremljamo. Vem, da se na trenutke ustrašiš tega, se prašuješ ali je to res, ali si samo domišljaš. Še kako res je. Zaradi vseh pogumnih dejanj do sedaj, te...

Andreja

Spoštovana Zvezdana, HVALA DA STE, Slovenija vam bo, če še ni, hvaležna! Eni smo morali v tujino, da smo spregledali. Me veseli, da je doma vedno več prebujenih ljudi, ki svetijo. Vaš glas spreminja slovensko zemljo.

Sonja

Samo toliko, da vam sporočim, da ste neverjetni in res čudovit vir navdiha zame! Vaša optimistična drža, ki kaže, koliko človek da skozi v tem življenju, pa se še vedno lahko nasmeje, zapleše in se po otroško razveseli, je nekaj, kar je zame res zgled.

Aleš

Jaz in Ti na poti do ZVEZD!

Na razpotju? V dvomih? Kako naprej?
Prepusti se, odgovori te najdejo, ko iščeš.
In odkrivala jih bova vsak dan v Zvezdinih skrivnostih!
(Dragica Čarna)

Prijava / registracija

Prijava na novice

Bodi v stiku z mano!

Prišlo je do napake. Preverite podatke in poizkusite ponovno.
Hvala za prijavo