Zvezdana

Zgodbe so moja strast, pripovedujem jih že celo življenje, govorim jih z odra, preko rtv-ja, zgodbe, ki jih govorijo in pišejo drugi, a so te zgodbe vedno tudi moje. Delim jih z veliko ljubeznijo, ker si svoje dolgo nisem upala povedati. Varno skrita za tujimi zgodbami, sem preverjala, ali sem vredna vseh teh svetlob.

In nekega junijskega dne 2020 sem doživela spoznanje, da je čas. Da si upam razširiti krila.

Tukaj in zdaj sem ustvarila za vas (in zase) 4- mesečno popotovanje.

Sestavila sem program, poiskala snemalce, izbrala studio v naravi.

V sončnem avgustu in toplem septembru smo snemali pogovore z ljudmi, ki jih cenim, pogovarjali smo se o vsem tistem, kar me zanima (in vem, da zanima vas). Pisala se je vedno večja zgodba, vsebine o zdravju, odnosih in zvezdah so me navdihovale, učile, osvobajale. Začela sem verjeti, da je to pot (in potovanje), ki me je čakala. Postala sem šefica svojega življenja, odvrgla kopico strahov in se znebila največje odvisnosti v življenju!

Zemljevid življenja zna risati poti, hribe in doline, kjer v vsakem kotičku sveta in srca prižiga svobodo.

Brez predsodkov, brez pričakovanj!

Z močjo svetlobe, ki nas povezuje z zvezdami (z mojim imenom in imeni vseh vas, ki se mi boste pridružili), bomo poslušali zgodbe ljudi, ki jih čutim, da nam lahko pomagajo, kot so pomagali meni.

A nič vam ne morem obljubiti.

Ne vzpodbujam pričakovanja v vas, ker so prav pričakovanja tista, ki se jih je dobro znebiti.

Velika košara jabolk, takih domačih, je na mizi. Nekaj se jih je znašlo tudi s sosedovega sadovnjaka.

In jaz vas vabim, da ugriznete vanje.
V jabolka znanja, spoznanja, radosti in hvaležnosti.
To niso jabolka iz rajskega vrta, ki so nas popeljala v večni greh.

Greh je ne živeti.
To so jabolka tukaj in zdaj, iz realnega, resničnega sveta, ki ga živimo.
Radost je tisti sij, ki ga je edino vredno sijati.

Radost, da delim, da sem del tega čudovitega življenja, gor in dol, na vse strani sveta odprta !

To sem jaz, ki vabim!
Objem, Zvezdana

Zvezdina skrivnost

Je 4-mesečni program, ki celostno zajema življenje, zdravje in odnose.

Počutje

Odkrivali bomo skrivnosti zdravja, kaj je zdravje, kje se začne bolezen, kako ohraniti zdravje, kako razumeti bolezen, kako razumeti in slišati telo, njegove zapise, spomine in moči samozdravljenja. Pogovarjali se bomo o različnih načnih negovanja telesa, o različnih načinih prehranjevanja, gibanja in kako poskrbeti, da nam bo naše zdravje služilo še dolga leta.

Preveri več

Odnosi

Odkrivali bomo skrivnosti odnosa do samega sebe, koliko se v resnici poznamo in kako pomembna je ljubezen do sebe. V kaksnih odnosih živimo s svojimi starši, kaj nam pripovedujejo odnosi z našimi otroci. Kakšne ljubezni živimo in kaj se o ljubezni lahko še naučimo. Kako blizu ali daleč sta si ženska in moški iz moške in ženske perspektive in o pravljicah, iz katerih so zrasla naša prepričanja kaj je prav in kaj ni prav v odnosih. Kaj so temelji zdravih odnosov, so to vrednote ? Katere vrednote ? Kako vplivajo na nas besede hvala, prosim te, odpusti mi, žal mi je, rad-a te imam ?

Preveri več

Ezoterika

Ustvarjalnost, umetnost, energija, vibracija, zvezde, svoboda duha so mogočne poti (jaz jim pravim avtoceste) do pristnega življenja, do iskre življenja. Odkrivali bomo skrivnost umetnosti življenja, spraševali bomo zvezde in iskali tisto višje, širše, nerazumljivo, ki zatrepeta v srcu, ki nam naježi kožo in pošlje znake, da hodimo po (za nas) pravih poteh. Spoznavali bomo delčke novih - starih znanj in dobe, ki neminovno prihaja. Ki nam je, v mnogih niansah še nerazumljiva, ki vanjo z razumom dvomimo, pa vendar vemo, da je. Ki je človesko hrepenje po povezanosti.

Preveri več

Tačke

Ker smo nepreklicno povezani z naravo, ker nas na vseh naših poteh spremljajo rože, drevesa, živali, imajo v mojem programu tudi one svoje poglavje. Tudi one bodo spregovorile. Narava in živali so tista vez, ki nas brez filtrov prepričanj povezujejo z našim bistvom, ki je ljubezen. Razumeti njihova življenja pomeni spoštovati sleherno živo bitje, ki nam pomga na vseh poteh, tudi tam, kjer smo v resnici slepi.

Preveri več

Iz vsebine

#Odnosi

Maj Klemenc, Zvezdana Mlakar in Vesna Milek odkrito in iskreno o odnosu mati - sin

Maj predstavlja generacijo mladih moških pri tridesetih. Je oče 8-letne hčerke. Razvezan. Prehodil je pot problematičnega najstnika, ki se je odločil odrasti pri tridesetih. V velikem intervjuju z Zvezdano odkrivata skrivnosti odnosa mati - sin, odp...

#Ezoterika

Shana Flogie - vse o astrologiji in vplivu planetov na naše življenje

Je predavateljica in ustanoviteljica MyChi templja za telo dušo in duha ter soustanoviteljica šole za ženske Younique. Shana raziskuje, kako lahko z zavedanjem duhovnih vsebin, znanj in tehnik na praktičen način izboljšate vsakodnevno kvaliteto svoje...

#Počutje

Dr. Ivica Flis: Pasti industrijsko pridelane hrane in pozitivni učinki paleo diete

Dr. Ivica Flis Je specialistka rehabilitacijske in fizikalne medicine, ki je svoje znanje izpopolnjevala tudi na alternativnih področjih akupunkture, ajurvedske medicine, ves čas v koraku povezana z najnovejšimi dognanji na področju revitalizacije, r...

Mnenja

Ne trofijo vsi starši tako dobro otrokovega imena (Zvezdana)!

Bojan

Draga Zvezdana, morda se ne zavedaš, kako se tvoja bit čudovito razvija v pravo smer. Tako močna postajaš, da kar puhaš naokrog s svojo mogočno energijo. In ta tvoja energija leže v nas, ki te spremljamo. Vem, da se na trenutke ustrašiš tega, se prašuješ ali je to res, ali si samo domišljaš. Še kako res je. Zaradi vseh pogumnih dejanj do sedaj, te...

Andreja

Spoštovana Zvezdana, HVALA DA STE, Slovenija vam bo, če še ni, hvaležna! Eni smo morali v tujino, da smo spregledali. Me veseli, da je doma vedno več prebujenih ljudi, ki svetijo. Vaš glas spreminja slovensko zemljo.

Sonja

Samo toliko, da vam sporočim, da ste neverjetni in res čudovit vir navdiha zame! Vaša optimistična drža, ki kaže, koliko človek da skozi v tem življenju, pa se še vedno lahko nasmeje, zapleše in se po otroško razveseli, je nekaj, kar je zame res zgled.

Aleš

Jaz in Ti na poti do ZVEZD!

Na razpotju? V dvomih? Kako naprej?
Prepusti se, odgovori te najdejo, ko iščeš.
In odkrivala jih bova vsak dan v Zvezdinih skrivnostih!
(Dragica Čarna)

Prijava / registracija

Prijava na novice

Bodi v stiku z mano!

Prišlo je do napake. Preverite podatke in poizkusite ponovno.
Hvala za prijavo